Meeting of the Health Data Linkage Special Interest Group

Monday 26th November, 9:00am-12.30pm

Centre for Health Record Linkage (CHeReL) Room 7ABC at the Locomotive workshop, Australian Technology Park, Eveleigh (http://www.atp.com.au) (map also attached)

9:00	Welcome
9:10	CHeReL update
	Katie Irvine, CHeReL (15 mins)
9:25	SURE update
	Jo Khoo PHRN NSW/ACT (20 mins)
9:45	Questions regarding CHeReL and SURE updates (10 mins)
9:55	Update on PHRN Proof of Concept projects and use of Commonwealth data in linkage projects
	Rebecca Mitchell, Heather Gidding, Alys Havard and Bette Liu (15 mins +20 mins discussion)
10.30	Morning tea (provided)
11:10	Validating reporting of recurrent events in longitudinally linked data
	Jane Ford, The Kolling institute, University of Sydney (20 mins)
11:30	Time to surgery for hip fractures using linked hospital admissions data: a comparison of
	hospitals
	Justin Zeltzer, NSW Health Biostatistics Trainee Program (15 mins)
11:45	Hospital diagnostic and procedure codes: are they what they should be?
	Efty Stavrou (15 mins)
12:00	The 45 and Up Study: validating self report of diabetes status
	Elizabeth Comino, The University of NSW (20 mins)
12:20	Discussion: The HDL interest group in 2013 and the future of the forum
12.30	Close

